Λιβερπουλ : 19 Δεκεμβρίου 1971: Το αργεντίνικο - Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την .

Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ.

Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Παναθηναϊκός: Ο Î
Παναθηναϊκός: Ο Î"ιοβάνοβιτς from www.overfm.gr
Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ.

Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ.

Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ.

Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford.

Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Νίζνι - Σαραγόσα 78-86: Ο Ένις
Νίζνι - Σαραγόσα 78-86: Ο Ένις from www.overfm.gr
Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ.

Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία .

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ. Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την .

Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford.

Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. 19 Î
19 Î"εκεμβρίου 1971: Το αργεντίνικο from www.overfm.gr
Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ.

Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την .

Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Από το εμπορικό κέντρο liverpool one. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ. Ηλικιωμένος οπαδός παρέμεινε μόνος του στις κερκίδες του old trafford. Μετά από τέσσερα χρόνια θα αλλάξει ο κάτοχος του league cup γιατί αποκλείστηκε η σίτι, πέρασαν λίβερπουλ, τότεναμ και λέστερ. Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία .

Λιβερπουλ : 19 Î"εκεμβρίου 1971: Το αργεντίνικο - Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την .. Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, η λίβερπουλ δυσκολεύτηκε . Ο ναμπί κεϊτά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της λίβερπουλ με την μπράιτον και ο γιούργκεν κλοπ τραβάει τα μαλλιά του από την . Η λίβερπουλ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 24ο λεπτό όμως η γενναία μπράιτον έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία ισοπαλία . Λίβερπουλ μπλουζάκι nike club, μαύρο. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λίβερπουλ, απέναντι από το albert dock και σε απόσταση 300μ.