Antalya Deprem / Ä°ÅŸte Türkiye'nin Yeni Deprem Haritası! : Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad .

Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad .

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Rize Özel Rize Kaya Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt
Rize Özel Rize Kaya Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt from yurt-rehberi.com
Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad .

Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En Ä°yi
Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En İyi from www.hediyesepeti.com
Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi.

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En Ä°yi
Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En İyi from www.hediyesepeti.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Deprem antalya'da büyük paniğe enden . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Deprem akdeniz illerinde de hissedildi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Antalya Deprem / Ä°ÅŸte Türkiye'nin Yeni Deprem Haritası! : Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad .. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi.